Tuesday, May 22, 2007

JÜRI PIHL: KAS korrakaitsejõud on valmis tõkestama 9. mail võimalikke provokatsioone?

Ei saa kindel olla, et mingit provokatsiooni mitte kunagi Eesti Vabariigis ei tule. Küll võin kinnitada, et need asutused – nii julgeolekuasutused kui ka õiguskaitseorganid, politsei – teevad kõik, et neid provokatsioone ei oleks. Või kui on, siis võimalikult maksimaalselt neid minimeerida.
Kõik tegevused, mis on seadusega keelatud, saavad peatatud. Nii et võimalike defileede toimepanijaid jälgitakse ja Eesti korrakaitseorganid ka neile vastavalt reageerivad.
Koostöö korrakaitseorganite vahel selliste ohtlike olukordade likvideerimiseks on üks külg ning ma arvan, et selleks on Eesti korrakaitseorganid valmis – võib-olla on isegi rohkem valmis, kui nad olid eelmisel aastal.
Mis puudutab muud tööd ajaloo selgitamisel, siis siin on koostöö kindlasti ka teiste ministeeriumidega vajalik ja me ka seda teeme.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

2:53 PM  
Anonymous laura john said...

Do you need an urgent loan to pay off your bill? or you need a loan for business?

We can help you with a loan for 3% interest rate, we offer from 1,000 USD to 5 Million USD

We offer all kinds of loans


*Private Loans
*Business Loan
*Vacation Loans
*car loans and more

Email us today for more information
(Kuytsmithloanfirm@gmail.com) OR whatsApp: +16468789104



6:20 AM  

Post a Comment

<< Home