Tuesday, May 22, 2007

KALEV KOTKAS: Minu esimene tööpäev Toompeal

“Tere, tulingi!” Hiiumaa mehe Kalev Kotkase raport oma esimesest tööpäevast uues Riigikogus.

“Kui ma esmaspäeva hommikul Toompeale jõudsin, oli enamik uutest ja vanadest kolleegidest juba kaks nädalat “tööl käinud”. Lahke politseinik näitas kätte ainsa vaba koha lossiesises parklas ja ma sättisin oma 15 aastat vana, ent tubli Nissani kahe Mersu vahele paika. Uksed panin igaks juhuks lukku. Läbisin edukalt turvakontrolli pääslas ja pärast mõningast ekslemist koridoride rägastikus leidsin vajaliku ukse, mille lävel võisin teatada: “Tere, tulingi!”

Sekretariaadi juhataja Heli kallistas, teised tervitasid vaoshoitumalt, aga igal juhul oli tunda, et olin jõudnud omade juurde.

Nüüd läks tõeliseks sebimiseks – läbisegi hakati õpetama, kuidas on kõige õigem vanduda (loe: vannet anda), kas üldse ja kui jah, siis kelle poole pöörduda, kas vanduda peast või paberilt, millal ja kellele noogutada või kraapsu teha, jne. Varustatuna hulga vastakate teadmistega otsustasin käituda oma sisetunde järgi.

Seejärel tuli täita terve hulk ankeete ja avalduste blankette. Esimesena anti allkirjastamiseks valmis avaldus, milles ma palusin ennast määrata Sotsiaaldemokraatliku erakonna fraktsiooni liikmeks. Protesteerisin, et miks ma fraktsiooni ise valida ei saa, aga sellest ei olnud kasu. Siis andsin järgmiste blankettidega teada Riigikogu majandustalitusele, et ma tõesti elan Hiiumaal ning vajan Tallinnas elamispinda ja olen nõus esimese nädala ööbima hotellis Shnelli, samuti teatasin neile oma legendaarse Nissani registreerimisnumbri parkimisloa vormistamiseks.

Raamatupidamisele teatasin oma arveldusarve numbri ja lubasin neil oma tulevase palga maksustamisel sellest maha arvata tulumaksuvaba miinimumi. Korruptsioonikomisjonile tegin majanduslike huvide deklaratsiooni. Töösse läks ka alalise sissepääsuloa vormistamine.

Vaatasin kella ja veendusin, et enne istungi algust jõuab veel lõunal ära käia. Toitude valik oli mitmekesine, aga Kaluri sööklale jääb alla. Ainukene kalatoit oli praetud saida.

Maitses hästi ja hind oli mõistlik, samas veendusin veel kord, et legend sellest, nagu maksaks lõhepraad Toompea sööklas rubla viiskümmend, ei vasta tõele.

Kell 15.00 istungite saali sisenedes otsisin silmadega hiidlasi. Tarmo (Mänd, rahvaliitlane ja endine presidendikantselei direktor – toim.) oli aknapoolses reas kolmandas pingis, Ene (Kaups, reformierakondlane ja endine Kärdla linnapea – toim.) saali keskmises reas ka päris eespool. Õnneks oli sõber Eiki (Nestor – toim.) mulle kohta hoidnud ja nii võtsin istet tema kõrval saali keskel viiendas pingis.

Istung algab uute liikmete vandeandmisega. Meid kutsutakse pulti tähestikulises järjekorras. Alustab Ene Kaups – vanne, allkiri Riigikogu kantselei direktori juures, käepigistus Ene Ergmalt, kummardus kolleegidele ja heatahtlik aplaus saalist. Ene saab oma etteastega suurepäraselt hakkama. Minul järgmisena jääb üle hoida hiidlaste lipp jätkuvalt kõrgel. Tehtud! Järgnevad Hannes Rumm ja Aivar Riisalu ning Riigikogu on poolteist kuud pärast valimisi esmakordselt
101-liikmeline – nii nagu Põhiseadus ette näeb!

Pärast paari informatsioonilise teada ande ärakuulamist kuulutatakse istung lõppenuks. Järgneb igaesmaspäevane “vaba mikrofon”, mida seekord soovib kasutada vaid üks riigikogulane. Alguse asi... Pärast vaba mikrofoni moodustatakse mitmete riikide parlamentide sõprusgruppe ja valitakse neile juhtkonnad. Kuna USA ja Suurbritannia on seni ilma minu sõpruseta hakkama saanud, on mul alust arvata, et ehk saavad tulevikuski. Jätan seekord osalemata ja jään ootama, millal moodustatakse sõprusgrupid minu lemmikutega, nagu Rootsi, Holland, Bosnia jne.

Kell 17.00 koguneb veel korraks fraktsioon, et seekord koos meie oma ministritega langetada mõned põhimõttelised otsused. Muuhulgas on jälle juttu Pronkssõdurist. Tundub, et see teema on kujunenud omamoodi refrääniks, mille juurde iga natukese aja tagant on vaja uuesti tagasi tulla.

Hotelli jõuan poole kaheksa paiku, vaatan oma kuuenda korruse toa aknast Toompead ja jõuan taas arusaamiseni, et eemalt vaadates on asjad ikka palju ilusamad.

28 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

2:55 PM  
Blogger Unknown said...

Raskusi ja vajavad rahalist abi ja vajavad oma sõbrale appi, siis olete leidnud sõbra juures. Meie finantsasutus aitab teil saavutada oma kõrgeima potentsiaali rahanduse vähese vaevaga ja vähem paberit teoseid.

Võta meiega nüüd e-post: janemagoju@hotmail.com oma andmeid kohe teie taotluse menetlemine kaks protsenti aastasest intressimäärast.

nimi
aadress
vanemad
telefon
vanus
elukutse
amet töökohal
laenusumma
kestus laenu
laenu eesmärki
kuusissetulek

Jane Magoju
© JMFH2015
®JMFH ™

10:05 AM  
Blogger Unknown said...

Tere,
See on teavitada üldsust, et pr Jane Alison, eralaenu laenuandja on avada rahaline võimalus kõigile, kes vajavad rahalist abi. Anname välja laenu 2% intressimääraga eraisikutele, ettevõtetele ja ettevõtete all selged ja arusaadavad tingimused ja tingimus. ühendust täna meiega ühendust e-posti aadressil: (saintloans@hotmail.com)

5:46 AM  
Blogger Unknown said...

Hea päev olen siin, et jagada oma tunnistust laenu laenuandja, kes on aidanud minu pere, minu nimi on Michelle ma olen kodanik United State of America i taha tunnistada, head laenu andja, kes näitas mulle valguseks pärast scammed 4 erinevat Internet rahvusvaheliste laenuandja, kõik nad lubavad mulle laenu pärast teeb mind maksma palju tasud, mis annavad midagi ja ulatus ei ole positiivne tulemus. Kaotasin raske teenida raha ja see oli kokku 8,000USD. Ühel päeval, kui ma vaatasin internetis otsin pettunud, kui leidsin ühe tunnistaja mees, kes oli ka scammed ja lõpuks sain seotud legit laenu firma nimega Mr Kocak Ramazam Laenu firma (wilson.investment02@gmail.com), kus ta lõpuks sain oma laenu, nii et ma otsustasin pöörduda sama laenu firma ja siis ütles neile oma lugu sellest, kuidas mul on olnud scammed 4 erinevat laenuandjad, kes ei teinud midagi, kuid muidugi mulle rohkem valu. Ma selgitada firma posti teel ja kõik nad ütlesid oli nutma enam, sest ma saan laenu oma firma ja ka ma olen teinud õige valiku ühendust nendega. täitsin laenu taotluse vorm ja kulges kõik, mis nõuti ja mulle antud laenu summas $ 600,000.00 dollarit selle suure firma (Kocak Ramazam Loan Firm} haldab Mr Kocak Ramazam baasi Türgi ja siin ma olen täna rahul minu pere, sest hr Kocak Ramazam Loan Firm on andnud mulle laenu tegin vanduma minu enese et ma hoida tunnistas internetis, kuidas sain laenu. Kas teil on vaja laenu kiiresti? lahkelt ja kiiresti ühendust hr Kocak Ramazam laenu Firm nüüd oma laenu e-posti teel: (wilson.investment02@gmail.com) ma usun, teised inimesed on ka ütluste sellesama aus laenuandja

9:28 AM  
Blogger Trust Loan said...

Olen hr Wilfred era laenuandja, Oled sa äri mees või naine ?, Oled mingeid rahalisi stressi või vajate raha alustada oma äri ?, Kas sa vajad laenu elama oma võlga või maksta ära oma arveid?

siin on õige koht, kus saad mida sa tegelikult vaja, pakume laenu madala intressimääraga 2,5%, kui huvitatud saada laenu meilt, võtke meiega üksikasjad.

Saada meile aadressil: trust.loan4@gmail.com


Parimate soovidega,
Loodan kuulda varsti.

11:23 AM  
Blogger Unknown said...

Tere kõigile, Kas sa rahaliselt pigistatakse? Kas sa otsima vahendeid, et maksta ära laenu ja võlad? Kas sa otsima rahanduse asutada oma äri? Kas teil on vaja isikliku või äri laenu erinevatel eesmärkidel? Kas sa otsima laenude suurte projektide elluviimisel? Tagada laenu meilt täna ja alustada millegi rahuldust. Meie tehingu 100% garanteeritud, sest me tagama ka südamlik suhted klientidega. Pakume Laenud ilma krediidi kontrolli, nr tagatise lihtsa sammuga, kiiresti rahastamise ja madala intressimääraga 3%. Miks jäävad rahalist jaotus? Võtke meiega juba täna e-posti teel: Oceanicfinance113@gmail.com

11:43 AM  
Blogger Martin Laura Finance Firm said...

Tere,

MARTIN LAURA FINANCE FIRM pakub praegu igasuguseid laene, mis vastavad teie rahalistele piirangutele, olenemata teie staatusest alates 5000 dollarist. Kuni 100 000 000 dollarini taskukohase 3% -lise määraga, tagatise tasuta ja halb krediit aktsepteeritud. Laenu summa on vabalt kaubeldav, usutavad teenused, mida me anname. Pädev rakendus ainult (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Edu kõik.

Parimate soovidega!

2:29 AM  
Blogger Martin Laura Finance Firm said...

Tere,

MARTIN LAURA FINANCE FIRM pakub praegu igasuguseid laene, mis vastavad teie rahalistele piirangutele, olenemata teie staatusest alates 5000 dollarist. Kuni 100 000 000 dollarini taskukohase 3% -lise määraga, tagatise tasuta ja halb krediit aktsepteeritud. Laenu summa on vabalt kaubeldav, usutavad teenused, mida me anname. Pädev rakendus ainult (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Edu kõik.

Parimate soovidega!

2:29 AM  
Blogger Unknown said...

Tere


Kas otsite kiiret laenu? Mul on teile hea uudis! Pakume laene vahemikus 1000 kuni 50 miljonit dollarit aastas 3% intressimääraga.
Pakume laene äritegevuse arendamiseks, isiklikud laenud, auto laenud jne

Oleme sertifitseeritud, usaldusväärsed, usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised.

  Kui soovite, võtke meiega ühendust e-posti teel; easyloanfirm2020@gmail.com

Regards
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com


3% laenupakkumine

7:50 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ma olen eraõigusliku registreeritud laenu laenuandja. Anname välja laenu, et aidata üksikisikuid, ettevõtteid, kellel on vaja kogu maailma finantsolukorda ajakohastada, minimaalse aastase intressimääraga madala intressimääraga, nagu näiteks 2% 1 aasta kuni 30 aasta tagasimaksmise kestuse jooksul mis tahes maailma osas. rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com anda laene minimaalse vahemiku (1000 kuni 10 000 000 euro) ulatuses. Meie laenud on kindlustatud maksimaalse turvalisuse tagamiseks. Huvitatud isik peaks võtma meiega ühendust e-posti aadressil: rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com või Whats App Number +1 (845) 731 5341. Hr Roland Fredrick

8:33 AM  
Blogger RANDY777 said...

Are you looking for an urgent loan? I have a good news for you! We offer loans ranging from$1000 to $50 million at 3% interest rate per year.We offer Loans for business development, personal loans, auto loan etc, We are certified, trustworthy, reliable, efficient, fast and dynamic, If interested contact us at e-mail: willianloanfirm6@gmail.com

9:46 AM  
Blogger Unknown said...

Mis su olukord on? *

  Kas vajate 100% rahalist kontakti? * Võlgade konsolideerimise laenud * Ärilaenud * Isiklikud laenud * Kodulaenud * Raha auto * Ärilaenud * Investeerimislaenud * Võlgade konsolideerimine * Äri planeerimine * Finantsarendus Ärikinnisvara * Kinnisvara hüpoteeklaenud * Halbad laenud * Ärilaenud * * Auto Laenud, * Hotellid Laenud * Õppelaenud kõige odavama hinnaga%. Kõiki neid laene saab töödelda intressimääraga kuni 3%. Rohkem informatsiooni:

  E-post: Williamsloancompany9@gmail.com

Regards Hr Williams

3:29 AM  
Blogger Abban said...

We are Ireland based major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.
DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
4. Age: One Year, One Day
5. Leasing Price: 4+ 1%
6. Sale Price: 32+2%
7. Delivery by SWIFT .
8. Payment: MT103-23
9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.
Name : Abban Kangan
E-mail : abbankangan@gmail.com
Skype id :abbankangan@gmail.com

10:28 PM  
Blogger Unknown said...

Are you looking for an urgent loan? I have a good news for you! We offer loans ranging from $1000 to $50 million at 3% interest rate per year.We offer Loans for business development, personal loans, auto loan etc, We are certified, trustworthy, reliable, efficient, fast and dynamic, If interested contact us at e-mail: williamsloans6@yandex.com

8:14 PM  
Blogger micheal paker said...

We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions.

BANK INSTRUMENT PARTICULARS

Instruments :Fully Cash Backed, Fresh Cut Bank Guarantee(Standard ICC format)
Age :One (1) years and One (1) day
Rate :Leasing: 3+2, Purchase: 32+2
Currency :USD/Euro
Bank :Top A Rated banks
Amount :As Advised by Beneficiary
Intermediary Fees : Two Percent (2%) of Face Value payable by Beneficiary
Tranches : As per agreed tranches schedule
Delivery : Swift MT799/MT760
Payment : Swift MT103 (Wire Transfer)

Contact Name: Michael paker
Email:bramblesfinanceplc@gmail.com
Skype ID:bramblesfinanceplc


3:57 PM  
Blogger Howard anthony said...

BUPA FINANCE PLC is a group of company with funding experts and mandate to a finance and investment Company who is a premier provider of trade finance and project finance instruments as well as discountable bank instruments.

Our bank instrument can be help you fund you projects in Trading, funding project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects.Having years of professional, invaluable experience in the banking and finance industry, and having access to dozens of different prominent trusted and reliable providers, our Financial Services consultants will crawl through hundreds of products to find one that perfectly matches your needs.

Purchase Instrument of BG/SBLC : 32%+2% Min Face Value cut =5M- 10B EUR/USD

Lease Instrument of BG/SBLC : 4%+2% Min Face Value cut = 5M- 10B EUR/USD
DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:

1. Instrument: Bank Guarantee (BG / SBLC) (Appendix A)
2. Total Face Value: Eur 5M MIN and Eur 10B MAX (Ten Billion USD).
3. Issuing Bank: HSBC Bank London, Barclays, Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
4. Age: One Year, One Month
5. Leasing Price: 6% of Face Value plus 2% commission fees to brokers.
6. Delivery: Bank to Bank swift.
7. Payment: MT-103 or MT760
8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

Name :Howard Anthony

Email:bupafinance9@gmail.com

Skype ID:92f864467edaf0b8

12:18 AM  
Blogger BEST OFFER FOR BG/SBLC said...

We are project funder as well as financial lender. We have BG/SBLC specifically for BUY/LEASE at a leasing price of 4%+2% of face value Issuance by HSBC London and many other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding. Also We are into the provision of short term and long term business/personal loans for both small and large scale business funds.

* FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+2%

* FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+2%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum.
fffIntermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.
Contact Name : Blaine Lorcan
Contact Email: blainelorcan@gmail.com
Skype:blainelorcan@gmail.com
WhatsApp: +1(501)420-4128

5:52 PM  
Anonymous Anonymous said...

Laenukrediidiasutused säästsid mind, kui polnud lootustki (loancreditinstitutions00@gmail.com)

Tere, kõik siin foorumis olevad inimesed, olen John Michael
USA-st, ma ei suuda uskuda, et jumal tegelikult eksisteerib alles siis, kui mind lunastati ja päästeti rahalisest sidemest. Olin sattunud finantskriisi ja pidin maksma mõned arved. Proovisin abi otsida pankadest, kuid tulutult, proovisin abi otsida ka Internetist, vaid selleks, et kohtuda petturitega, kes teesklesid end eraviisiliseks laenuandjaks ja tegid mu 15000 dollarist lahti ega saanud mu laenu, alles siis, kui JUMAL tutvustas mind hr. Eelija sõber, kes päästeti rahalistest probleemidest ja hr Elijah andis talle 100 000,00 dollari suuruse laenu, nii et võtsin ta nõuande ja võtsin ühendust Moore Loan Company'ga ning ühe nädala jooksul anti mulle mulle 250 000 dollari suurune laen. ma soovitan kõigil, kes otsivad madalat 2% intressimääraga laenu. Teen seda seetõttu, et olen nii õnnelik, et olen finantssõltuvusest väljas ja olen jälle rõõmu täis ning elu on tänu Jumalale ja härra Eelijale lihtne. Laenukrediidiasutustega saate ühendust võtta aadressil (loancreditinstitutions00@gmail.com) VÕI WhatsApp: +393510483991

5:52 PM  
Anonymous Anonymous said...

Getting a legitimate loan have always been a huge problem To clients who have financial problem and need solution to it. The issue of credit and collateral are something that clients are always worried about when seeking a loan from a legitimate lender. But.. we have made that difference in the lending industry. We can arrange for a loan from the range of $5,000.00 USD to $500,000.000.00 USD as low as 3%interest Kindly respond immediately to this email: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

Our Services Include the Following:

Debt Consolidation

Second Mortgage

Business Loans

Personal Loans

International Loans

Loan for any kinds

Family loan
we fund small scale loan firm, intermediaries, small scale financial institutions for we have unlimited capital. For further details to go about procuring a loan contact us, contact us WhatsApp +27653716382 contact us, Kindly respond immediately to this email: billjohnson.loanfirm011@gmail.com


Mr Bill Johnson

6:06 PM  
Anonymous BENSONN said...

Tere kõigile, minu nimi on Bensonn, ma olen Saksamaalt, stuttgarti linn, ma olen siin, et anda tunnistust selle kohta, kuidas ma sain laenu firmalt GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM pärast seda, kui esitasin kaks korda erinevate võlausaldajatega, kes väidavad end siin laenuvõtjana. foorumis, arvasin, et nende laenamine on reaalne ja seda rakendati, kuid nad ei andnud mulle kunagi laenu enne, kui mu sõber tutvustas mulle krediidifirmat GEORGE WILLIAMS, kes lubas mind aidata minu sooviga laenuga ja tõesti tegi seda, nagu lubati mul oli kahtlusi, kuid ma ei kasutanud kunagi usku ära. Ma poleks iial arvanud, et on veel usaldusväärseid laenuvõtjaid, enne kui kohtusin GEORGE WILLIAMSiga, kes aitas mind tõesti krediidiga ja muutis mu elu paremaks. Ma tean, et häid laenuandjaid on veel palju, kuid ma soovitaksin teil proovida laenufirmat GEORGE WILLIAMS, selle hoolt ja mõistmist. te ei tea, kas vajate erakorralist laenu või soovite oma projektidele rahastust, seega võtke julgelt ühendust hr GEORGE WILLIAMS, laenufirma, tema e -posti aadress on? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

12:18 AM  
Blogger Alex James said...

SIGNET UK FINANCE PLC is a British based financial consulting company with years of experience in the international and local finance market. Be it lease bank guarantee, Stand by letter of credit or any type of refinancing, talk to our team at SIGNET UK FINANCE PLC and certainly we will set your business on the right path with our sound and quality financial advice and services. Our bank instrument can be help you fund you projects in Trading, funding project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects.Having years of professional, invaluable experience in the banking and finance industry, and having access to dozens of different prominent trusted and reliable providers, our Financial Services consultants will crawl through hundreds of products to find one that perfectly matches your needs.

Purchase Instrument of BG/SBLC : 38%+2% Min Face Value cut =5M- 10B EUR/USD
Lease Instrument of BG/SBLC    : 6%+2% Min Face Value cut = 5M- 10B EUR/USD

#business #bank #project #funding #startups #work #help #finance #entrepreneur #startup #investment #email #money #loans #debtors #creditors #mandate #directors #tax #buyers #bg #ceos #investors #monetizer #cfo #owners #seekers

Contact Name: Alex James
Email:signetukfinanceplc@gmail.com
SKYPE:signetukfinanceplc@hotmail.com
Whatsapp #:+441134592123

2:29 PM  
Blogger Anonymous said...

PEAB LUGEMA: KUIDAS SAIN 275 000,00 USA dollari suuruse laenu sellelt suurelt ettevõttelt, mida nimetati laenukrediidiasutusteks

Tere kõigile üle maailma, mina olen Abdur Raheem, Egiptusest Kairost. Olen kahe lapse üksikema ja jäin rahalisse olukorda ning pidin refinantseerima ja oma arved tasuma. Üritasin otsida laene erinevatelt laenufirmadelt, nii era- kui ka ettevõtetelt, kuid mitte kunagi edukalt ja enamik panku keeldus mu laenust, ei lange nende petturite ohvriks, kes nimetavad neid rahalaenuandjateks, nad on kõik kelmid, kõik, mida nad tahavad on teie raha ja te ei kuule neist enam kunagi, nad tegid seda mulle neli korda, enne kui seda krediidiasutustele laenu saamiseks esitati, kõige huvitavam on see, et minu laen kanti mulle üle 48 aasta pärast. tundi, seega soovitame teil võtta ühendust krediidilaenuasutustega, kui olete huvitatud laenude saamisest ja olete kindel, et saate need õigeaegselt tagasi maksta, võite nendega ühendust võtta WhatsAppi numbri kaudu: +393510483991
E-post: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Krediidikontroll puudub, allakirjutanu pole ainult 2% intressimääraga ning paremate tagasimakseplaanide ja ajakavaga, kui teil on vaja tagatiseta laenu saamiseks ühendust võtta mõne ettevõttega, siis võtke ühendust laenukrediidiga asutused täna laenu saamiseks

Nad pakuvad igasuguseid laenukategooriaid

Lühiajaline laen (1_10 aastat)
Pikaajaline laen (20_30 aastat)

Ta pakub selliseid laene

* Laenud kinnisvara ostmiseks Kodulaen ............., Ärilaen ........
Võlgade konsolideerimise laen ....... Õppelaen .........., Ärilaen
Ärilaen ......., Ettevõtte laen .............. Hüpoteeklaen
ehituslaen ..... autolaen ........ hotellilaen .... isiklikud laenud..kinnisvaralaenud jne.

E-post .......... (loancreditinstitutions00@yahoo.com) WhatsAppi number: +393510483991
Kui rääkida finantskriisist ja peate olema finantskriisist vaba, siis on laenavad krediidiasutused õige koht, palun öelge neile lihtsalt, et Abdur Raheem juhib teie õnne ....

6:18 PM  
Anonymous LOAN OFFER said...

Tere härra / proua
Pakume laenu alates: 10 000 kuni 9 500 000 € intressimääraga 2%.
Teate, et raha laenamine on keelatud.
Peate võtma laenu, märkige valdkonnad, kus saame.
sind aitama:
* Rahaliselt
*Ettevõtte laen
* Hüpoteegid
* Investeerimislaenud
* Autolaenud
* Võlgade konsolideerimine
* Krediidipiir
* Teine hüpoteek
* Krediidi tagasiostmine
* Isiklikud laenud
* Õpilaslaen
Otsite projekti ja vajate rahastamist, vajate raha oma arvete tasumiseks, raha ettevõttesse investeerimiseks.
võtke USAga ühendust e-posti teel [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

7:55 PM  
Anonymous HUMMELS said...

LAENU VÕIMALUS
Kas olete ettevõtja, tööstur, kaupleja või mõni muu isik
rahaliste probleemidega. Kui soovite oma ettevõtet laiendada, soovite alustada ettevõtlusega, teil on võlgu, mida tagasi maksta, siis on JAMES KELVIN LAENUFIRM vastus teie küsimustele. Nüüd on teil ainus inimene, kes saab teid aidata. See on see mees hr JAMES KELVIN. Palun võtke temaga ühendust tema e-posti aadressi kaudu: jameskelvine28@gmail.com ja jääte täielikult rahule.

5:09 PM  
Anonymous INVESTMENT said...

Soovitan kontrollitud ja usaldusväärset edasimüüjat
need, kes kasutavad sel uuel aastal lisaraha nädalas
soovid teenida krüptovaluutat. BITCOINi või USDT investeeringuga
200 dollari eest saate kasutada Bitcoini või USDT-d 2500 dollari eest
Teeni oma rahakotis 24 tunniga

Väljamakseid töödeldakse kohe, kui tähtaeg on

100% reaalne ja seaduslik

Alustamiseks võtke ühendust Crypto Mentoriga

Whatsapp; +351920285542
Kontakte-posti aadress: williamslogan.436@gmail.com

5:10 PM  
Anonymous CARLOS said...

Kas mõtlete laenule? Kas vajate oma ettevõtte loomiseks kiiresti laenu? Kas teil on võlgu? See on teie võimalus oma soov teoks teha, pakume eralaene, äri- ja ärilaene ning igasuguseid 2% intressiga laene, lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel ( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

12:52 PM  
Anonymous LOAN OFFER said...

Tere härra/proua
Pakume laenu alates: 10 000 kuni 9 500 000 € intressimääraga 2%.
Teate, et raha laenamine on keelatud.
Peate saama laenu, pöörake tähelepanu valdkondadele, kus saame.
Sind aidata:
* Rahaliselt
* Firmalaen
* Hüpoteegid
* Investeerimislaenud
* Autolaenud
* Võlgade konsolideerimine
* Krediidipiir
* Teine hüpoteek
* Krediidi tagasiostmine
* Isiklikud laenud
*Õppelaen
Otsite projekti ja vajate rahastamist, vajate raha oma arvete tasumiseks, raha ettevõtlusse investeerimiseks.
võtke meiega ühendust e-posti teel [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

10:26 PM  
Blogger Loan Offer. said...


Kas vajate projektilaenud investeerimislaenud, eralaenud, äri-, eluasemelaenud, õppelaenud, konsolideerimislaenud ja laenud erinevate projektide jaoks? need, kes soovivad ettevõttelt laenu saada, võtke meiega ühendust juba täna (dakany.endre@gmail.com) ja hankige laen juba täna.

7:25 AM  

Post a Comment

<< Home